Klienterne siger

“Jeg har været ramt af alvorlig stress, mit liv blev invalideret og blev til en evig kamp. Jeg kunne kun se en mørk tunnel og ingen udsigt til helbredelse. Jeg var svært udfordret og kunne ikke fortage mig noget, da mit system var i konstant alarmberedskab. Jeg søgte hjælp hos Helle, da jeg var allermest syg af stress, hvor det endte med en frygtelig masse angst, som groede sig fast igennem 3,5 år. Helle trådte ind og hjalp mig professionelt med kognitiv principper/ACT-teori samt kun to sessioner hypnose. Her var målet for mig, at vende tilbage til et liv uden frygt, at turde igen, udfordre mig selv, øve mig i at flytte mig, lære at sige fra og bevæge mig ud af min komfort-zone. Det føltes som om, at hun holdte mig i hånden og lærte mig at stå på mine ben igen, step by step. Jeg er stressfri og uden angst – i dag lever jeg et sundt og harmonisk liv”.
Mina Singh, Aarhus

“Jeg har været udfordret med et alt for højt kolesteroltal. Lægen sagde jeg skulle tage medicin resten af mit liv ellers var jeg i risiko for at få hjertekarsygdomme. Helle hjalp mig med kostvejledning, og fik en god guide til at formindske kolesterol tal. Jeg føler mig mindre træt og sundere end nogensinde før”.
Tak til Helle Christensen.

“Den energi og det selvværdsløft jeg efterfølgende oplevede, var helt unikt og på alle måder fantastisk.”
Heidi G., Viby J.

“Efter en behandling forsvandt 10 års tandlægeskræk. Jeg var ved tandlægen i 1½ time og følte ingen angst”
R.D., Viby J.

“Første behandling fjernede min angst for at være alene hjemme og anden behandling fjernede min flyskræk”
L.S., Tranbjerg

“Jeg har tabt mig 20 kg på 10 uger. For første gang har jeg købt tøj, og været pisse stolt, Helle er den bedste coach og træner.”
Mads, Brabrand

“Det var helt fantastisk hvad det gjorde for mig. Jeg mærker forandringer hver dag og glæder mig over det”.
T.B., Aarhus

“Allerede efter første behandling følte jeg at knapperne sprang af skjorten så jeg ikke længere kunne være i den. Intet kunne overrumple mig”.
Musiker, Aarhus

“Du havde min søn i behandling for angst i går. Hvornår kan du behandle vores datter?”
Mor til teenagere

“Jeg helt sikkert anbefale Helle. Hun har givet mig en super rådgivning ift. min kroniske tarmbetændelse og kost. Helle er et dejligt menneske, som har har en masse erfaring på området og som altid står til rådighed, når man har brug for at få besvaret sine spørgsmål. Har fået det bedre med maven og har fået mere livskvalitet.”
Semine Nielsen

 “Jeg er halvvejs inde i Helles 8 ugers program, og det har ændret en masse for mig. Ud over et vægttab på 8,5 kg og 7 cm i taljen på 4 uger, føler jeg mig også meget gladere og sundere. Helle er et utroligt varmt menneske og en fantastisk inspirator, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.”
Ditte Jensen, Viby J.