Kostvejledning

Jeg er ikke fortaler for online kostvejledning. Da jeg også er terapeut vil jeg gerne se dig i min klinik, så vi kan tale om hvad dit mål er. Det er derefter min opgave at udarbejde en plan, så du bliver selvkørende.  Vægttab er ikke en slankekur, det er livsstilsomlægning og det skal føles nemt, ligetil og enkelt – Det skal passe ind i din hverdag. Så det skal tilrettelægges ud fra de muligheder du har. Det vigtigste er, at du får resultater gennem min kostvejledning, der kan ses og mærkes.

Det drejer sig ikke kun om vægttab, men også om at du får en optimal fordøjelse, og en sund tarm, der holder dig frisk og rask. Kostvejledning hos mig, tager udgangspunkt i netop det.

De første uger er det vigtigt vi ses hver uge. Derefter kan der gå 2-4 uger – alt efter hvad du føler behov for. Du skal ikke blive afhængig af mig. Du vil få alt den information og kostvejledning du har brug for, så du også i fremtiden holder dit vægttab, og har overskud til et sundt og aktivt liv.

Ingen pensionsopsparing er mere værd end et godt helbred

Har du først fået livsstilssygedomme, kan du alligevel gøre en forskel. Forebyggelse er altid det bedste valg. Derfor skal du vælge en forløb med kostvejledning.

Mine egne erfaringer – jeg har selv spist mig rask

Jeg fik i 1998 konstateret Morbus Croh. 4 år med konstant aktivitet, afbrudt af små pauser på høj dosis af Prednisolon. Da det ikke længere havde nogen effekt, fik jeg fjernet hele tyktarmen med stomi til følge. Det lever jeg lever fint med. Jeg begyndte i 2002 at tage ansvar for min sygdom, og ændrede min kost 100% gennem kostvejledning. Jeg kom frem til en kombination, der minder om antiinflammatorisk kost med diverse tilskud.

Jeg har været rask i 15 år nu. Er erklæret rask, med besked fra min læge på AUH om, at han ville ønske, at hans patienter talte med mig. Jeg vil gerne leve et aktiv og sundt liv. Alt jeg anbefaler i min kostvejledning, har jeg selv afprøvet, så jeg kan stå inde for det. I alle mine år som patient, er mit blod blevet hyppigt kontrolleret, og jeg kan tydeligt se, hvad kosten gør for mig.

Kostvejledning til børn og familier

Desuden er det vigtigt, at vi som forældre tænker over, hvad vores børn spiser. Det påvirker deres mentale og fysiske tilstand utrolig meget. Overvægtige børn lever et liv med store begrænsninger, og det antal fedtceller der først er i kroppen forsvinder aldrig, Derfor bliver det en ekstra udfordring resten af livet, at holde sig slank.

Overgangsalder

Der kommer ekstra udfordringer med alderen. Du kan vælge at tage hormoner og udsætte kroppens naturlige proces, eller være i det, men gennem kostvejledning være ekstra opmærksom på vitaminer og kost, så du slipper for ubehaget. Jeg har stor erfaring med kostvejledning til denne gruppe kvinder, så de undgår overvægt og hedeture.

Kontakt mig på helle@slankfitogfri.dk eller tlf.27269785 eller via min kontaktformular.

Kostvejledning