• angst

Angst behangling

Jeg har i 15 år arbejdet professionelt med behandling af stress og angst, herunder panikangst, angstanfald, sygdomsangst, social forbi, lavt selvværd, præstationsangst, læge/tandlægeskræk m.v.

Jeg har den overbevisning, at du kan blive 100% fri for angst og stress med den rigtige behandling mod angst. Jeg har flere uddannelser bag mig og en fortid med erfaring på egen krop. Derfor kan jeg hjælpe dig med din angst.

Vigtigst er, at du kommer til at leve et frit liv uden begrænsninger og angst. Jo før du kommer i behandling for din angst, jo hurtigere kommer resultaterne.

Jeg behandler børn og voksne mod angst, både i individuel terapi og i gruppeterapi.

Jeg anvender flere behandlingsformer, der tilrettelægges ud fra din situation. På den måde skræddersyr den rigtige behandling for dig, og derved hurtigt begynder at opnå resultater.

Ved enkle fobier bruger jeg oftest hypnoseterapi, som består af en samtale på ca. 60 min efterfulgt at hypnose i ca. 30 min. Det er en meget effektiv metode, der oftest kræver få behandlinger.

Ved andre angst- og stressrelaterede symptomer, gør jeg brug af coaching, kognitiv terapi og ACT-terapi. Derudover er mindfulness meget effektiv i behandlingen mod angst. I tilfælde hvor du måske ikke kan huske årsagen til angsten, eller hvis du står i situationer, hvor du skal præstere, bruger jeg hypnoseterapi. Jeg har haft mange klienter i behandling mod angst og har meget erfaring at trække på.

Jeg tilbyder gerne en gratis forsamtale, da det er altafgørende at vi kan samarbejde. Her får du mulighed for at fremlægge dit problem og fortælle om din angst. Derudover vil jegl fortælle dig om et forløb hos mig og hvad du kan forvente. Er du i et forløb hos mig, kan jeg i akutte tilfælde kontaktes døgnet rundt – det giver dig en tryghed, som kan være afgørende i din behandling mod angst.

Efter et forløb hos mig står du stærkere i dig selv, så du fremover kan modstå stress og angst og finde roen frem inde i dig selv.

Kontakt mig på helle@slankfitogfri.dk eller tlf.27269785 eller via min kontaktformular.

Angst